Ko je Ana.arhitekta

Ana.arhitekta je moj profil na instagramu. Njega sam kreirala sa željom da vam olakšam razumevanje procesa od placa, preko dozvole, do početka gradnje. I sa željom da vam prenesem principe stanovanja. Moje pravo ime je Aleksandra Koneski Mladenović. Prijatelji me zovu Ana, što i vama predlažem. Arhitekta sam sa iskustvom, volim svoj poziv i rad sa ljudima. Pomoći ću vam da razumete proces od placa, preko dozvole, do početka gradnje. Projektni biro Koneski, čiji sam deo, odradiće vaš projekat po vašoj meri i po meri struke. Tako ćete uštedeti svoje vreme i novac.

Završila sam gimnaziju i fakultet u Nišu. Specijalističke studije “Urbana obnova” u Beogradu. Nakon osnovnih i viših studija, usavršavala sam se na polju finansija, HR-a i roditeljstva. Stalno napredovanje mi pomaže da povežem različite životne oblasti i kvalitetnije obavljam svoj posao. Iza sebe imam preko 15 god. rada, preko 50 000m isprojektovanog stambenog prostora i puno izvedenih objekata.

Radila sam i na poziciji HR i Administrativnog menadžera u Crater Studio-ju ( https://craterstudio.com/ ). Rad sa ljudima i u većem kolektivu naučio me je da cenim tuđe mišljenje, da doobro saslušam i pažljivo donosim zaključke. Vođenje finansija za firmu koja ima preko 30. zaposlenih je bio izazov koji mi je doneo neprocenjivo iskustvo.

Asistent na katedri Stambene zgrade bila sam 5 godina. Radost najveću mi je doneo ovaj poziv, radila sam od srca i nesebično se davala. Shvatila sam da to ipak nije dovoljno. Potrebno je i da se jako boriš da zadržiš ono što najviše voliš da radiš.

Ispred šaltera sa Ana.arhitektom

Koliko puta vam se desilo da čekate ispred šaltera i pitate se da li imate sve potrebne papire? Ili vam kažu “Ma to predajete elektronski, prosto je, samo kliknete”, a vi se osećate glupo pošto je jednostavno za nekoga ko je već to uradio, ali ne i za vas. Dešava se često i da sami krenete sa dozvolom, stignete do pola puta i odustanete zbog komplikacija ili je to za vas umarajuće. Nekada se to dešava zato što zaista trenutno nije moguće da dobijete dozvolu, a nekada samo ne poznajete problematiku. Pomoći ću vam da razjasnimo gde je problem i da li možemo da ga rešimo. Moje iskustvo i veština da pojednostavim i sistematizujem stvari omogućiće vam da ceo taj proces razumete i prihvatite.

Pošaljite mi svoj problem na aleksandra.koneski@gmail, pozovite na 064/1978201 ili na bilo koji naš kontakt https://koneski.co.rs/contact/ . Prve konsultacije su besplatne.

Ana.arhitekta