Zato što su papiri za gradnju kuće naša svakodnevnica, imamo dugogodišnje iskustvo sa rešavanjem pravnih začkoljica iz arhitektonske struke na koje možeš da naiđeš prilikom gradnje kuće. Postojimo preko 17 godina i nailazili smo na različite situacije u praksi i uspešno rešavali probleme koje nose papiri za gradnju kuće. Naravno ukoliko je bilo moguće da se reši. Da, postoje situacije koje ne mogu da se reše legalnim putem. Sa nama, imaćete uvid u pravo stanje koje oslikavaju vaši papiri za gradnju kuće.

Ako recimo kupujete plac za gradnju rećićemo vam da li uopšte možete na njemu da gradite, da li možete da gradite kuću koju vi želite, da li kupujete od pravog vlasnika … Može se desiti da povšina koji vi kupujete je deo većeg placa, što ne mora biti loše, samo vam mi skrećemo pažnju na to koji vas koraci čekaju dalje i troškovi koji nisu zanemarljivi. Ukoliko ste već kupili takvu površinu, onda vam pomažemo da dodjete što jednostavnije do svog cilja.

Krenuli ste da sakupljate sve potrebne papire, ali ste se zaglavili u nekom procesu i ne možete da nastavite dalje. Ne znate kome da se obratite. Terminologija vam je nepoznata. Niste sigurni da li ste na pravom putu. Donesite svoje papire da pogledamo i razjasnimo.

Koji vas skoraci čekaju do početka gradnje mođete pogledati ovde: Od placa do početka gradnje kuće u 6 koraka – Biro “Koneski”, a o svakom možete dobiti informacije na instagram profilu: https://www.instagram.com/ana.arhitekta/

Papiri za gradnju kuće su vaš problem, ne volite da se bakćete sa papirima, nama slobodno možete da poverite i taj deo, mi volimo da rešavamo papirološke zavrzlame. Znamo da većina investitora nema vremena da rešava, juri, papirologiju za gradnju, zato smo mi opremljeni, da uz minimalno trošenje vremena na konsultacije, završimo proces.

Pozovite i zakažite konsultacije kod nas, rado ćemo vam pomoći.